Εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού

Η Lever Learning μετά από έρευνα που πραγματοποίησε σε παγκόσμιο επίπεδο προχώρησε σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού που εξειδικεύονται σε συγκεκριμένα ζητήματα που απασχολούν την επιχείρηση σας όπως αυτά των πωλήσεων και της ηγεσίας. Τα παρεχόμενα συστήματα-εργαλεία απευθύνονται σε στελέχη όλων των επιπέδων της επιχείρησης, συμβάλλουν στην ανάπτυξη των ικανοτήτων τους και στην ανάπτυξη αποτελεσματικότητας της εταιρίας.

Για την εκπαίδευση στελεχών πωλήσεων, η Lever Learning εφαρμόζει τα συστήματα της εταιρείας ValueSelling Associates, δημιουργό του ValueSelling Framework®. Πρόκειται για μια μεθοδολογία πωλήσεων που εφάρμοσαν χιλιάδες στελέχη πωλήσεων σε όλο τον κόσμο και αύξησαν την παραγωγικότητα των πωλήσεων τους. Η ValueSelling Associates κατατάσσεται για 5 συνεχόμενες χρονιές στις Top 20 Sales Training Companies και παρέχει προσαρμοσμένη εκπαίδευση σε εταιρείες της λίστας FORTUNE 1000, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις. Από το 1991, η ValueSelling Associates εφαρμόζει ένα σύνολο εργαλείων που η ίδια ανέπτυξε και αποφέρουν μετρήσιμα αποτελέσματα. Η Lever Learning αποτελεί πιστοποιημένος συνεργάτης της, παρέχοντας εκπαίδευση μέσω της χρησιμοποίησης μιας σειράς εκπαιδευτικών σεμιναρίων Workshops & E-Learning προγραμμάτων.

Για την ανάπτυξη της ηγεσίας, η Lever Learning συνεργάζεται με την WorldsView ™ Academy, μια εταιρία που βοηθά τους οργανισμούς να μεταφράσουν τα θέματα των επιχειρήσεων τους και τις ανάγκες τους σε στρατηγικές που καθιστούν άμεση επιχειρηματική λογική. Ο βασικός τομέας διαφοροποίησης της WorldsView ™ Academy είναι ότι υποστηρίζει τις εταιρίες εσωτερικά κατά την δημιουργία αποτελεσματικών ομάδων εργασίας με έμφαση στο ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία και τις καθοδηγεί ώστε να λαμβάνουν υπόψη τον παράγοντα της παρακίνησης και της δυναμικής των ομάδων. Η Lever Learning, είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της και εκπαιδεύει μέσω εργαλείων-παιχνιδιών τα στελέχη της εταιρίας σας σχετικά με τη σωστή εφαρμογή των ηγετικών συμπεριφορών και την αποδοτική διαχείριση των ικανοτήτων τους.

Η Customer Focus US είναι Αμερικάνικη εταιρία ειδικευμένη σε προγράμματα δημιουργίας πιστότητας του πελάτη διαμέσου της διαρκούς διαχείρισης της εμπειρίας του. Εδώ και 20 χρόνια αλυσίδες μεγάλων ξενοδοχείων , super markets σε Αμερική και Ευρώπη χρησιμοποιούν τα προϊόντα της εταιρίας για να έχουν όχι απλά ικανοποιημένους αλλά ενθουσιασμένους πελάτες και απώτερο σκοπό την κεφαλαιοποίηση με αύξηση του μεικτού περιθωρίου κέρδους και την γενική αποτελεσματικότητα της λειτουργίας των μονάδων.

Αύξηση Αποτελεσματικότητας Πωλήσεων

Η εταιρία ValueSelling Associates εκπαιδεύει επαγγελματίες πωλήσεων σε όλο τον κόσμο, εξοπλίζοντας τους με την ικανότητα να πωλούν με βάση την αξία.

more

Ανάπτυξη Ηγεσίας

Η εταιρία WorldsView Academy βοηθά τους οργανισμούς να μεταφράσουν τα θέματα των επιχειρήσεων τους σε στρατηγικές που καθιστούν άμεση επιχειρηματική λογική.

more

Διαχείριση Εμπειρίας Πελάτη

Η βιωματική εμπειρία του πελάτη είναι εκείνη που διαφοροποιεί την υπηρεσία σε βάθος χρόνου και αποτελεί το πλέον αποτελεσματικό όχημα επικοινωνίας καθώς χτίζει νέες αλλά και επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.

more

Marketing Plan & Εφαρμοσμένο Marketing

Η LEVER LEARNING αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει τα στελέχη της επιχείρησής σας ώστε να βρουν τη βέλτιστη λύση στην οργάνωση των δεδομένων της κατάστασής που βρίσκεστε.

more

Πωλήσεις B2C

Η Customer Focus είναι η δημιουργός του προγράμματος Creating Customer Experience Ownership, μιας εφαρμοσμένης μεθοδολογίας εξυπηρέτησης (Service management system) η οποία κτίζει πιστότητα πελάτη και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα διαμέσου της διαχείρισης της εμπειρίας του πελάτη σε όλα τα επίπεδα στελεχών.

 

more

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.

Location

Θεσσαλονίκη

26ης Οκτωβρίου 43
546 27, Limani Center

T: 2310 552 113, 541 620
F: 30 2310 552 114

Αθήνα

Πανεπιστημίου 10
106 71, Σύνταγμα

T: 210 95 80 000, 210 95 90 030
F: 210 95 90 031