Ανάπτυξη Ηγεσίας

Η εταιρία WorldsView Academy βοηθά τους οργανισμούς να μεταφράσουν τα θέματα των επιχειρήσεων τους και τις ανάγκες τους σε στρατηγικές που καθιστούν άμεση επιχειρηματική λογική. Υποστηρίζει εσωτερικά τις εταιρίες κατά την δημιουργία αποτελεσματικών ομάδων εργασίας με έμφαση στο ομαδικό πνεύμα και την συνεργασία. Παράλληλα, τους καθοδηγεί ώστε να λαμβάνουν υπόψη τον παράγοντα της παρακίνησης και της δυναμικής των ομάδων, αναπτύσσοντας στρατηγική σκέψη και ηγετικές ικανότητες. Ακόμη, προσφέρει τις διαδικασίες και τα πλαίσια που χρειάζονται για την αποτελεσματική λήψη αποφάσεων και την εφαρμογή συμπεριφορών που θα στηρίξουν τους στόχους της επιχείρησης σας.
Στελέχη της Lever Learning είναι πιστοποιημένοι συνεργάτες της WorldsView Academy για να εκπαιδεύσουν ανώτατα στελέχη, διευθυντές και εργαζόμενους της επιχείρησης σας, ώστε να είναι ικανοί να αναπτύξουν δεξιότητες για την ενδυνάμωση των ανθρώπων, δεξιότητές διαχείρισης αλλαγών και άσκησης θετικής επιρροής. Η Lever Learning παρέχει καινοτόμες συμβουλευτικές υπηρεσίες που επιτρέπουν τους οργανισμούς σας να γίνουν αποτελεσματικότεροι με υγιή τρόπο.

Βέλτιστες Ομάδες

Το πρόγραμμα Βέλτιστες Ομάδες ξεκινά με μια εντατική και συμμετοχική παρέμβαση διάρκειας δύο ημερών κατά την οποία διερευνώνται οι προκλήσεις,

more

Εννέα Διάλογοι για Ηγεσία

Η παρέμβαση Εννέα Διάλογοι για την Ηγεσία είναι μια καινοτόμος παρέμβαση ανάπτυξης των ικανοτήτων ηγεσίας η οποία λειτουργεί καταλυτικά στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη ηγετικών στελεχών.

more

Ανάπτυξη Θετικής Ηγεσίας

Η Lever Learning σε συνεργασία με τη New Mind Executives παρουσιάζει νέα και ιδιαίτερα πρακτικά εργαλεία που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις και τους ηγέτες να καλλιεργήσουν μια κουλτούρα θετικότητας

more

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.

Location

Θεσσαλονίκη

26ης Οκτωβρίου 43
546 27, Limani Center

T: 2310 552 113, 541 620
F: 30 2310 552 114

Αθήνα

Πανεπιστημίου 10
106 71, Σύνταγμα

T: 210 95 80 000, 210 95 90 030
F: 210 95 90 031