Αύξηση Αποτελεσματικότητας Πωλήσεων

Η εταιρία ValueSelling Associates εκπαιδεύει επαγγελματίες πωλήσεων σε όλο τον κόσμο, εξοπλίζοντας τους με την ικανότητα να πωλούν με βάση την αξία. Χρησιμοποιούν μια μεθοδολογία πωλήσεων που έχει δοκιμαστεί στο χρόνο, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα εδώ και δεκαετίες. Η επιτυχία της εταιρίας βασίζεται στη στενή συνεργασία των έμπειρων και πιστοποιημένων συνεργατών της καθώς δημιουργεί μια εξατομικευμένη στρατηγική εκπαίδευσης, όπου κάθε μέλος της ομάδας σας θα καταρτιστεί ώστε να υπερβαίνει τους στόχους πωλήσεων και να προσαρμόζεται στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον πωλήσεων. Στελέχη της LEVER LEARNING είναι πιστοποιημένοι συνεργάτες της ValueSelling Associates για να εκπαιδεύουν ανώτατα στελέχη, διευθυντές και εργαζόμενους του τμήματος πωλήσεων της επιχείρησης σας, ώστε να είναι ικανοί να επικοινωνούν τη μοναδική αξία των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, ενώ συνεχίζουν την καθοδήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου πωλήσεων και μετά.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πωλητές σας ώστε να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο προσελκύουν, αξιολογούν, προωθούν και κλείνουν συμφωνίες με τους υποψήφιους και τους υφιστάμενους πελάτες σας.

Framework

Eίναι ένα σύνολο αρχών και εργαλείων για την υποστήριξη μιας διαδικασίας η οποία αναπτύσσει την αξία του προϊόντος από την οπτική γωνία του πελάτη.

more

Διαχείριση Μεγάλων Πελατών

Designed as a one-day, instructor-led course preceded by the 6-hour eExecutive ValueSelling on-demand course…

more

Διαχείριση Περιοχών

Eίναι ένα εφαρμοσμένο εργαλείο που αναπτύσσει και εφαρμόζει μια στρατηγική κατεύθυνσης των δραστηριοτήτων πώλησης σε μια συγκεκριμένη περιοχή πωλήσεων

more

Τεχνικές Επικοινωνίας

Eίναι μια κατηγορία των e-learning προγραμμάτων που αποτελείται από 4 μαθήματα προσομοιώσεις, μελέτες περιπτώσεων και πραγματικές καταστάσεις πώλησης.

more

Δεξιότητες για Αντιμετώπιση Πελάτη

Eίναι μια κατηγορία των e-learning προγραμμάτων που αποτελείται από 4 μαθήματα τα οποία περιλαμβάνουν προσομοιώσεις, μελέτες περιπτώσεων και πραγματικές καταστάσεις πώλησης.

more

Δεξιότητες Αύξησης Παραγωγικότητας

Eίναι μια κατηγορία των e-learning προγραμμάτων που αποτελείται από 2 μαθήματα τα οποία περιλαμβάνουν προσομοιώσεις, μελέτες περιπτώσεων και πραγματικές καταστάσεις πώλησης.

more

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.

Location

Θεσσαλονίκη

26ης Οκτωβρίου 43
546 27, Limani Center

T: 2310 552 113, 541 620
F: 30 2310 552 114

Αθήνα

Πανεπιστημίου 10
106 71, Σύνταγμα

T: 210 95 80 000, 210 95 90 030
F: 210 95 90 031