Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η συμβουλευτική είναι μια διαδικασία αλληλεπίδρασης μεταξύ του συμβούλου και του/των ατόμων που απευθύνονται σε αυτόν. Η εταιρία μας προσφέρει ένα μεγάλο εύρος εξειδικευμένων και εξατομικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, οι οποίες διατίθενται είτε συνολικά, είτε μεμονωμένα και δημιουργούνται κάθε φορά σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες του οργανισμού σας. Βοηθάει στην αντιμετώπιση ή/ και λύση συγκεκριμένων προβλημάτων, στη λήψη αποφάσεων, σε θέματα αυτοανάπτυξης, αντιμετώπισης κρίσεων και βελτίωση των σχέσεων με άλλους.

Παρέχοντας εμπειρία, αξιοπιστία και συνέπεια μπορούμε να σταθούμε δίπλα σας ως έγκυρος συνεργάτης, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας και να σας δώσουμε λύσεις που θα πάνε την εταιρία σας ένα βήμα πιο πέρα. Επισκεπτόμαστε οι ίδιοι το πεδίο πριν και μετά την εφαρμογή των συστημάτων μας. Εφαρμόζουμε συστήματα μέσων διαδικασιών σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης και εντοπίζουμε περιπτώσεις χαμηλής ανάπτυξης ώστε να προσφέρουμε τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες για την επίτευξη των δικών σας επιθυμητών στόχων.

 

Επανασχεδιασμός Επιχειρήσεων

Η Lever Learning  παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για τον πλήρη επανασχεδιασμό της επιχείρησης σας. Στα πλαίσια αυτού του ανασχεδιασμού περιλαμβάνεται…

more

Δημιουργία Εσωτερικών Πανεπιστημίων

Η Lever Learning παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με τη Δημιουργία Εσωτερικών Πανεπιστημίων Διαχείρισης Γνώσης.

more

Coaching - Mentoring

Coaching είναι μια διαδικασία όπου ένας σύμβουλος βοηθά τον επαγγελματία να αξιοποιήσει τις ικανότητες και να ξεπεράσει τις δυσκολίες.

more

Παρακολούθηση Μαθητικών Ομάδων

Η Παρακολούθηση Μαθητικών Ομάδων συμβάλλει στην εκπαιδευτική καθοδήγηση των μαθητών για δημιουργία portofolio,προφορικών παρουσιάσεων..

more

Επαναχάραξη Στρατηγικής

Η Επαναχάραξη Στρατηγικής αποτελεί τη γενική πορεία που ακολουθεί ένας οργανισμός.

more

Διαδικασίες Διαδοχής

Η Οικογενειακή επιχείρηση είναι η επικρατούσα μορφή επιχείρησης στη σύγχρονη εποχή.

more

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.

Location

Θεσσαλονίκη

26ης Οκτωβρίου 43
546 27, Limani Center

T: 2310 552 113, 541 620
F: 30 2310 552 114

Αθήνα

Πανεπιστημίου 10
106 71, Σύνταγμα

T: 210 95 80 000, 210 95 90 030
F: 210 95 90 031